Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest in de stad

Plan je een vrijgezellenfeest en ben je nog op zoek naar een leuke activiteit? Speel een van onze GPS-spelen en verras je vrienden met een leuk dagje uit in het hartje van je favoriete stad.

Open de jacht op de voortvluchtige vrijgezel met het bloedstollende achtervolgingssspel The Target. Heb je het liever wat minder snel met extra humor? Dan is het opdrachtenspel Operation Freddy zeker iets voor jou! Bekijk hieronder ons aanbod GPS spelen voor jouw vrijgezellenfeest.

Een vrijgezellenfeest organiseren was nog nooit zo eenvoudig! Je hoeft geen vragen of opdrachten meer te bedenken, wij regelen alles voor jou.

Je hebt twee mogelijkheden om te spelen. Ofwel kies je voor de formule van een begeleid spel. Dan moet je enkel je spel, datum en uur kiezen en de spelbegeleider zorgt voor een spetterend spel! Ofwel kies je voor onze 'doe-het-zelf' formule waarbij je de game downloadt op de app store en zonder begeleiding aan het spelen gaat.

Omdat onze games zich steeds in het centrum van de stad afspelen, is het zeer eenvoudig om achteraf iets te gaan eten of een kroegentocht te starten. Want, geef toe, een vrijgezellenfeest zonder kroeg… Je kan spelen in tal van steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen, Eindhoven of zelfs in Antwerpen. We hebben formules voor mannen en vrouwen.

Ontdek hier wat een citygame precies is

Swipe de kaarten voor meer details

Freddy daagt je uit met de gekste missies en opdrachten in de stad. Ga jij met je team de uitdaging aan?
Humor
Strategie
Teamwork
Adrenaline
Een gevreesde gangster is actief in de stad. Lukt het je om hem te achtervolgen en neer te schieten?
Humor
Strategie
Teamwork
Adrenaline