Uitje

Uitje met familie en vrienden

Speel eens een stadsspel

Of het nu voor een uitje met vrienden of een familiebijeenkomst is, een leuk uitje zorgt ervoor dat je elkaar eens op een andere manier leert kennen. Om preciezer te zijn: roepend, rennend en gillend van het lachen. Tenminste, als je kiest voor één van de stadsrally’s die La mosca dagelijks in Nederlandse steden organiseert.

Van een uitje wil je ook nog wel iets opsteken. Het leuke van onze spelen is dat je heel anders tegen je stad aan gaat kijken. Niet langer is het een verzameling terrassen en winkels, maar een doolhof met een avontuur om elke hoek. Gelukkig krijg je op je smartphone of tablet alle belangrijke gebeurtenissen en locaties te zien. Tijdens dit bijzondere uitje waan je je in een levensecht computerspel. Versla je de eindbaas of wordt het voor jullie ‘game over’?

Plan je graag een bedrijfsuitje? Dan hebben we een uitgebreid aanbod voor je klaarstaan. Bekijk ook ons aanbod voor dagje weg, dagje uit of een dagje uit in België.

Ontdek hier wat een citygame precies is

Swipe de kaarten voor meer details

Ga op schattenjacht doorheen de stad, verzamel foto's, video's en hints en vind de geheime locatie. Kan jouw team de locatie als eerste vinden?
Humor
Strategie
Teamwork
Adrenaline
Freddy daagt je uit met de gekste missies en opdrachten in de stad. Ga jij met je team de uitdaging aan?
Humor
Strategie
Teamwork
Adrenaline
Los leuke foto-, video- en zoek-opdrachten op met je team en leer zo de stad beter kennen.
Humor
Strategie
Teamwork
Adrenaline
Een gevreesde gangster is actief in de stad. Lukt het je om hem te achtervolgen en neer te schieten?
Humor
Strategie
Teamwork
Adrenaline