Uitje met familie en vrienden
Speel eens een stadsspel

Of het nu voor een uitje met vrienden of een familiebijeenkomst is, een leuk uitje zorgt ervoor dat je elkaar eens op een andere manier meemaakt. Om preciezer te zijn: roepend, rennend en gillend van het lachen. Tenminste, als je kiest voor één van de stadsrally’s die La mosca dagelijks in Nederlandse steden organiseert. Op deze pagina maak je kennis met twee van die uitjes.

Bij een succesvol uitje hoort ook een stukje educatie. Het leuke van onze spelen is dat je heel anders tegen je stad aan gaat kijken. Niet langer is het een verzameling terrassen en winkels, maar een doolhof met een avontuur om elke hoek. Gelukkig rusten we elke groep uit met een smartphone, waarop je GPS-locaties van belangrijke gebeurtenissen ontvangt. Tijdens dit bijzondere uitje waan je je in een levensecht computerspel. Versla je de eindbaas of wordt het voor jullie ‘game over’?

Plan je graag een bedrijfsuitje? Dan hebben we een uitgebreid aanbod voor je klaarstaan!

The Target: bloedstollende citygame
Spannend achtervolgingsspel
Een gevaarlijke gangster is ontsnapt. 3 politieteams openen de jacht. Hun wapens: een smartphone en de satellieten die boven de stad hangen. Crimineel spannend.
  Boek een spel
 
 
Team me up: de teambooster in de stad
Spelend citytrippen
In dit teambuilding spel loodst je smartphone je langs tal van uitdagingen in de stad. Wie overtuigt de jury ervan dat hij het sterkste team heeft?
  Boek een spel
 
 
Operation Freddy: gekke Freddy daagt je uit!
Knotsgekke stadsrally
Freddy is in een zotte bui. Hij heeft een aantal gekke missies met vragen en opdrachten voor je opgesteld. Durf jij met je team de uitdaging aan te gaan?
  Boek een spel
 
 
 

Deze spelers gingen met een GPS spel van La mosca op uitje!

image-placeholder-testimonial-v1
Vooral de jacht op de leiding stond onze aspiranten erg aan! Een tof uitje.
 
image-placeholder-testimonial-v1
Wij speelden The target als uitje om het einde van het schooljaar te vieren met onze leerlingen.
 
image-placeholder-testimonial-v1
Een uitje met je leerkrachten als doelwit? Dit doen we nog eens!