Groepsspelen volwassenen

Groepsspelen voor volwassenen?

Ontdek onze dynamische GPS-spelen in de stad!

Aan een verzetje toe? Nodig je vrienden of collega's uit voor één van onze groepsspelen voor volwassenen! Of het nu voor een uitje, teambuilding of ter gelegenheid van een of vrijgezellenfeest is, La mosca biedt in heel Nederland originele GPS-games aan.

Onze stadsspelen zijn er voor alle leeftijden en interesses: in Operation Freddy trek je met je team de stad in om er de gekke vragen en opdrachten van onze gestoorde kabouter Freddy uit te voeren, in het spannende GPS-spel The target waan je je een ontsnapte gevangene die op de hielen wordt gezeten door 3 of 4 politieteams en in Codecrackers zoek je de sporen van een gevaarlijke bende, aan jou om hun geheime hoofdkwartier te vinden aan de hand van tips die je in de stad vindt.

Je kan op twee manieren spelen. Ofwel besteed je de organisatie uit en kies je voor de 'begeleide spelen' formule. Da's heel makkelijk: een spelbegeleider brengt de speltoestellen voor je mee, geeft de speluitleg en zorgt er voor dat je snel in het spel zit. Je kan begeleid spelen in zowat alle Nederlandse steden, zoals in Utrecht en Rotterdam waar je een heuse speurtocht voor volwassenen kan organiseren.

Of je kiest er voor om alles zelf te organiseren in onze doe-het-zelf-formule. Hier zorg jij er voor dat de game geïnstalleerd wordt op de toestellen van de spelers, je geeft de speluitleg en je begint met spelen waar en wanneer je maar wil, zelfs over de hele wereld!

Ontdek hier wat een citygame precies is

Swipe de kaarten voor meer details

Een gevreesde gangster is actief in de stad. Lukt het je om hem te achtervolgen en neer te schieten?
Humor
Strategie
Teamwork
Adrenaline
Los leuke foto-, video- en zoek-opdrachten op met je team en leer zo de stad beter kennen.
Humor
Strategie
Teamwork
Adrenaline
Freddy daagt je uit met de gekste missies en opdrachten in de stad. Ga jij met je team de uitdaging aan?
Humor
Strategie
Teamwork
Adrenaline
Ga op schattenjacht doorheen de stad, verzamel foto's, video's en hints en vind de geheime locatie. Kan jouw team de locatie als eerste vinden?
Humor
Strategie
Teamwork
Adrenaline